Za vlámanie vo väzbe, lúpežné prepadnutie

28.11.2005 Celý región

Za krádež vlámaním do unimobunky skončil vo väzbe:\r\nNa návrh prešovského policajného vyšetrovateľa bol včera rozhodnutím Okresného súdu v Prešove vzatý do vä...
Za krádež vlámaním do unimobunky skončil vo väzbe:
Na návrh prešovského policajného vyšetrovateľa bol včera rozhodnutím Okresného súdu v Prešove vzatý do väzby obvinený 21 ročný muž z Hermanoviec, okr. Prešov, v minulosti 3 krát súdne trestaný. Obvinený muž je stíhaný pre trestný čin krádeže, ktorého sa dopustil 24.11.2005. O 22.00 h sa vlámal do unimobunky pri novostavbe jedného z rodinných domov vo Veľkom Šariši. Ukradol odtiaľ stavebný materiál, náradie, odev a potraviny, čím 29 ročnému majiteľovi z Prešova, spôsobil škodu vo výške 14 800. -Sk.

Lúpežne prepadnutý Popradčan:
Popradský policajný vyšetrovateľ vyšetruje lúpežné prepadnutie, ku ktorému došlo včera v skorých ranných hodinách. Na linku 158 oznámil 23 ročný Popradčan, že bol lúpežne prepadnutý neznámym páchateľom na Mnoheľovej ulici v Poprade. Policajti vyšetrovaním zistili, že páchateľ ho chytil zozadu za krk a stiahol ho na zem. Na zemi ho asi 8 krát udrel päsťou do tváre a žiadal od neho peniaze. Poškodený mu vydal peňaženku s hotovosťou 200. -Sk načo z miesta ušiel. Mladý Popradčan utrpel zranenie s predpokladanou dobou liečenia 35 dní a bola mu spôsobená škoda 300. -Sk.

Vlámanie do rodinného domu a garáže v Bardejove:
Bardejovskí policajti vyšetrujú včerajšiu krádež vlámaním do jedného z rodinných domov a garáže v Bardejove. Počas včerajšieho dopoludnia sa doposiaľ neznámy páchateľ vylomením vchodových dverí dostal do rodinného domu na Fučíkovej ulici. Z domu ukradol prstene zo žltého kovu, mobilný telefón a finančnú hotovosť. Následne sa vlámal aj do garáže, kde sa nachádzalo osobné auto Nissan Laurel. Auto ukradol pomocou pravých kľúčov, ktoré boli v spínacej skrinke. 77 ročnému majiteľovi domu a garáže vznikla celková škoda 102 800. - Sk.
 

Vyberte región

mark